Wyebot

Wyebot

Ekahau


Experience Worry-Free WiFiAI-gestuurde Wi-Fi-automatisering is de eenvoudigste manier om WiFi-prestatieproblemen proactief op te lossen om jouw bedrijf draaiende te houden.


Dankzij AI-gestuurde Wi-Fi-automatisering geeft het Wireless Intelligence Platform™ (WIP) je de antwoorden die je nodig hebt om netwerkproblemen in realtime op te lossen. Geen complexiteit, geen mysteries. Welkom bij zorgeloze Wi-Fi en kosteneffectieve toekomstbestendigheid.


Proactief

Elimineer periodieke Wi-Fi-prestatieproblemen en waarborg de bedrijfscontinuïteit met real-time probleemwaarschuwingen die automatisch de hoofdoorzaak identificeren en bruikbare oplossingen bieden.

Hoogwaardig

Lever goed presterende Wi-Fi-netwerken en verbeter de eindgebruikerservaring met eindgebruikerstests en historische analyses die algemene prestatietrends identificeren.


Efficiënt

Bespaar op reiskosten naar verschillende locaties met Wi-Fi-automatisering van de volgende generatie die probleemoplossing en optimalisatie op afstand mogelijk maakt vanaf elke locatie en op elk moment.


Bekroond, AI-gestuurd en gebruiksvriendelijk


Merkonafhankelijk:

Je hoeft jouw infrastructuur niet te wijzigen. Onze sensor verzamelt gegevens van elk draadloos of bekabeld apparaat.


Plug & Play:

Geen Wi-Fi-certificering nodig. Sluit de sensor gewoon aan op een ethernetpoort met internetverbinding. WIP leert automatisch hoe jouw omgeving zich gedraagt ​​en configureert zichzelf.


Diagnose op afstand:

Zodra de sensor is geïnstalleerd, kun je problemen bewaken, analyseren en oplossen, waar je ook bent.


Meer dan 100.000.000 gebruikerssessies wereldwijd geanalyseerd


Het bekroonde Wireless Intelligence Platform™ analyseert, optimaliseert en levert automatisch probleem- en oplossingsidentificatie voor jouw Wi-Fi-netwerk met behulp van de gepatenteerde AI-gebaseerde engine.