Ekahau Sidekick 2

Ekahau Sidekick 2

Ekahau Sidekick  - De snelste en meest nauwkeurige Wi-Fi meet device van dit moment!

If You Want Great Wi-Fi, You Need Sidekick 2!

Meten = weten


Van plattegrondschaal en demping, van wandmateriaal tot omgevingsinterferentie en validatiemetingen - nauwkeurigheid is belangrijk. Ekahau Sidekick 2 is het snelste, meest geavanceerde Wi-Fi-prestatietest- en meetapparaat op de markt. Gekalibreerd in het laboratorium om uiterste nauwkeurigheid te leveren voor betrouwbare Wi-Fi-signaal- en spectrumgegevensregistratie.  Bespaar tijd en geld door het in één keer goed plaatsen van access-points. Vertrouw op het feit dat je alles in huis hebt om problemen met Wi-Fi te signaleren en op te lossen, voordat ze leiden tot kostbare uitval. Simpel gezegd - als je geweldige WiFi wilt, heb je Sidekick 2 nodig.

Valideer en visualiseer de 6 GHz-wereld


Profiteer optimaal van de verbeterde snelheid en kanaalbeschikbaarheid van Wi-Fi 6E met een netwerkontwerp dat is gevalideerd voor 6 GHz door de meest vertrouwde naam in Wi-Fi-ontwerp. Met 4 enterprise-grade tri-band Wi-Fi-radio's scant Sidekick 2 meer gegevens over meer kanalen dan enig ander Wi-Fi-meetapparaat, waardoor je het duidelijkste beeld krijgt van de status van je Wi-Fi netwerk en het hoogste prestatieniveau voor jouw Wi-Fi-gebruikers kunt garanderen. Ondersteun uw next-gen zakelijke toepassingen met de ongekende snelheid en betrouwbaarheid van uw Ekahau-geperfectioneerde 6 GHz-netwerkontwerp.

De nauwkeurigheid die de prestaties informeert


De nieuwe nauwkeurigheidsniveaus die beschikbaar zijn met Sidekick 2 stellen je in staat om niet alleen uw Wi-Fi-signaalsterkte op elk punt van uw netwerk te identificeren, maar ook uw netwerkstatus te meten en vroegtijdige signalering van omgevingsveranderingen die een negatieve invloed kunnen hebben op het netwerk. Met Sidekick 2 kunt je ervoor zorgen dat het Wi-Fi altijd is geoptimaliseerd en klaar is om te voldoen aan de connectiviteitsbehoeften van het bedrijf