AccelTex

AccelTex Solutions

AccelTex Solutions ontwikkelt, ontwerpt en fabriceert al meer dan 20 jaar producten en accessoires voor draadloze netwerken

Duizenden draadloze infrastructuren zijn geïmplementeerd met AccelTex Solutions Producten. Het standaard productaanbod omvat: Wi-Fi-antennes, behuizingen, Wi-Fi-beugels, behuizingen met stroomvoorziening (UPS), bekabelingsoplossingen (inclusief connectoren en adapters), externe voedingsoplossingen, bliksemafleiders, Ethernet-overspanningsbeveiligingen en meer.

Het AccelTex Solutions-team lost complexe draadloze netwerkproblemen op door innovatieve oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de omgeving. Van proof-of-concept tot levering, nauwe samenwerking met klanten en partners om state-of-the-art producten en oplossingen te ontwikkelen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in draadloze netwerken en die een solide, betrouwbare Wi-Fi service bieden.


AccelTex Solutions streeft ernaar het hoogste serviceniveau en innovatieve oplossingen te bieden om uw bedrijf te ondersteunen en de draadloze productiviteit te verhogen. Ze zijn gevestigd in San Antonio, Texas, VS. Alle producten zijn te vinden op de website van www.acceltex.com.

 

Meer dan 20 jaar ervaring in de draadloze industrie met als enige focus Wi-Fi-producten. We kennen draadloze infrastructuren. Ons team lost complexe problemen met draadloze netwerken op door innovatieve oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke omgeving.

 

AccelTex Solutions ontwikkelt en produceert producten en accessoires voor draadloze netwerken, waarmee bedrijven en mensen over de hele wereld met elkaar in contact komen. 

 

AccelTex Solutions heeft haar producten afgestemd ter ondersteuning en aanvulling op de toonaangevende leveranciers van draadloze technologie in de branche.

 

Adtran, Aerohive, Aruba, Avaya, Cisco,  Cisco Maraki, EnGenius, Extreme, Fortinet Meru, Mist, Mojo, Ruckes, Zebra