Projecten

PROJECTEN

Bravis Ziekenhuis " Turnkey project Singlemode Glasvezel"


Roosendaal en Bergen op Zoom


Een ziekenhuis is geen standaard kantoorpand, de vele verbindingen, oplopend tot 700 meter zijn geen uitzondering. Tijdens installatie gaat de bedrijfsvoering van het ziekhuis gewoon door een verstoring daarvan moet tot een minimum beperkt worden.

Voor het ziekenhuis betekent dit netwerk dat alle huidige maar ook toekomstige verbindingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast is er ruimte voor uitbreiding door het eenvoudig oplassen van niet gebruikte glasvezels.

Voor Sicaron Solutions een mooi project waar we met trots op terug kunnen kijken.


VTN Veiligheidstechniek Nederland " Turnkey project Wi-Fi"


Oss


Al meer dan 30 jaar levert en onderhoudt VTN Veiligheidstechniek Nederland een uitgebreid pakket hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen, die de veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke werksituaties en omgevingen. Door het toenemende gebruik van mobiele apparaten en het gebruik van barcodescanners was het nodig om het huidige Wi-Fi netwerk te vervangen.


Een draadloos netwerk, ontwerpen en implementeren, dat voldoet aan de wensen van de gebruiker lijkt eenvoudig. Maar als je te maken hebt met een magzijn, met  stellingen waar producten in staan, die daar met een barcodescanner gescand worden is de juiste kennis en juiste software voor een meting noodzakelijk om een rubuust en betrouwbaar netwerk te ontwerpen en te onderhouden.


Sicaron Solutions is gevraagd om dit te realiseren, met gebruik van de Ekahau sofware is een predictive gemaakt, de accesspoints zijn geleverd, opgehangen en geconfigureerd en er is een (validatie) nameting gedaan.

Ekahau ECSE training oktober 2017 " Ekahau Certified Survey Enigineer"


Amsterdam


Al jaren verzorgt Sicaron Solutions de Ekahau ECSE training in Nederland. In oktober heeft een groep enthousiaste groep deelnemers de ECSE training succesvol afgerond. Trots liepen zij vrijdagmiddag met het ECSE-certificaat onder de arm de deur uit. Gefeliciteerd allemaal!