Ekahau Sidekick

Ekahau Sidekick ™

De Ekahau Sidekick is een professioneel Wi-Fi-apparaat voor zeer nauwkeurige en gestandaardiseerde Wi-Fi surveys, met behulp van twee Wi-Fi-radio's en een spectrumanalysator om Wi-Fi surveys en probleemoplossing op expert niveau in uw netwerk te realiseren.

Geoptimaliseerd voor Wi-Fi heatmapping en probleemoplossing.

Speciaal ontworpen om te werken i.c.m de Ekahau Pro software. De industriestandaard voor het ontwerpen, analyseren, optimaliseren en oplossen van problemen in Wi-Fi netwerken.

Ondersteunt alle Wi-Fi-standaarden, inclusief de nieuwe 802.11 AX (Wi-Fi 6).

Ontworpen voor draadloze professionals

Een must-have professioneel Wi-Fi meetapparaat voor netwerk engineers, systeemintegrators en Wi-Fi professionals die draadloze netwerken ontwerpen en onderhouden.

Krachtpatser

Ongeëvenaarde interferentie meting met Dual-band high-end Spectrum Analyzer.

Maak gebruik van zeven in de fabriek geteste antennes, geplaatst in optimale positie, om de nauwkeurigste en consistente meetnauwkeurigheid te leveren.

Bespaar tot 50% tijd op locatie

Eenvoudig Plug en Play levert 2 x snellere site surveys, een 4-10 x snellere spectrum analyse (vergeleken met andere Wi-Fi spectrum analyzers) en 8 uur survey tijd.

De Sidekick™ zet de industrie benchmark voor geavanceerde precisie,  met 2,4 en 5 GHz Wi-Fi spectrum analyse in combinatie met geautomatiseerde interferentie bron detectie.

Verlengde garantie leverbaar

De uitgebreide garantie van Ekahau Sidekick verlengt de initiële fabrieksgarantie van 12 maanden met een extra 24 maanden.