UA-78290295-1
Ekahau PRO
Sicaron Solutions

Onze klanten:

EKAHAU PRO

Sicaron Solutions is alleenvertegenwoordiger voor Ekahau in Nederland en kan u helpen met advies over de software en het verzorgen van trainingen; zowel de Ekahau ECSE training als hands-on trainingen op locatie.


Ekahau is marktleider in design tools voor Wi-Fi netwerken van WLAN netwerkplanning tot Site Surveys, Analyses en Troubleshooting.


Onze software en trainingen zorgen ervoor dat u betrouwbare en robuuste Wi-Fi netwerken kunt bouwen, onderhouden en kunt trouble shooten. De software is niet alleen geschikt voor ICT bedrijven die Wi-Fi netwerken implementeren, maar ook voor eindgebruikers, die naast het inrichten, ook het netwerk zelf willen onderhouden.


Opzetten van draadloze netwerken voor Wi-Fi hotspots, VoIP, streaming HD video of bestaande netwerken uitbreiden, verifiëren, onderhouden of verbeteren is niet altijd eenvoudig.


Goede site survey software is hierbij onontbeerlijk.


De Ekahau Wi-Fi tools worden gebruikt door de marktleiders van fabrikanten voor Wi-Fi infrastructuur, system integrators, telecom operators en tienduizenden network administrators om implementatiekosten te reduceren en om te garanderen dat het wireless netwerk voldoende prestaties en capaciteit heeft.


Ekahau Site Survey & 3D Wi-Fi Planner is de allereerste enterprise-grade Wi-Fi site survey software en de onbetwistbare industrie standaard voor professioneel Wi-Fi design.


Van Wi-Fi-netwerken wordt tegenwoordig steeds meer verwacht, een slecht ontworpen Wi-Fi-netwerk geeft grote problemen als deze zwaar wordt belast. We hebben dat allemaal wel eens meegemaakt op luchthavens, hotels of ziekenhuizen.


Door de toenemende capaciteitsuitdagingen van Wi-Fi-netwerken, is Ekahau Site Survey en 3D Planner v 9.0 in juni 2017 op de markt gekomen.


Belangrijkste eigenschappen:


3D Wi-Fi netwerkplanning

• 3D Modelling in Minutes

• Automatic AP Placement


Hybride Site Surveys

Netwerk analyse, optimalisatie en simulatie

• Heatmaps

• Analysis features


Troubleshooting


Rapportage

• Fully Customizable Reports


Capaciteits planning en analyse

Full Support for 802.11ac

Spectrum analysis

macOS Support (Beta)


Ekahau werkt vanuit de behoefte van de gebruikers waardoor er snel en gemakkelijk projecten zijn uit te rollen die voldoen aan de gewenste capaciteitsvraag en overal betrouwbare datacommunicatie garanderen.


Wereldwijd zijn er al meer dan 10.000 tevreden gebruikers van Ekahau Site Survey ESS™, waaronder gerenommeerde Wi-Fi infrastructuur partners als KPN HotSpots, Cisco, HP - Aruba, Ruckus, Aerohive, Xirrus, Extreme, Siemens, Adtran, Avaya, D-Link, Meru / Fortinet, Juniper, Lancom, Meraki, Netgear, Samsung, Ubiquiti, Zebra, Zyxel en meer.


Meer gedetailleerde informatie is te vinden op de Website van Ekahau


Ekahau

Sicaron Solutions B.V. 

Merelslag 46

1426 AP De Hoef


tel: +31 (0)297 593955

info@sicaron.nl


KvK: 76237060

BTW-nummer: NL860556360B01

© Copyright 2015-2019 - Sicaron Solutions -  All Rights Reserved.