UA-78290295-1
Ekahau Analyzer

Ekahau Analyzer

Ekahau AnalyzerTM

Verander je mobiele apparaat die je altijd bij je hebt in een krachtige Wi-Fi Tool.


  • Mobiliteit en gemak voor het oplossen van de meest voorkomende netwerkproblemen met gebruik van je mobiele apparaat.
  • Gebruik je mobiele apparaat als een krachtig Wi-Fi tool, en krijg snel inzage in de kwaliteit van het netwerk, waardoor eventuele problemen snel opgelost kunnen worden.
  • Geeft informatie over, Signaalsterkte, SNR, Kanaalkwaliteit, Connectiviteit en Spectrum en heeft een duidelijk en gemakkelijk te begrijpen Auto-Test functie.  

 

De krachtigste Wi-Fi Validatie- en Troubleshooting Tool op de markt

Ekahau Analyzer is een professionele Wi-Fi Validatie- en Troubleshooting Tool voor iPhones en iPads.  Nu kan je het Wi-Fi netwerk sneller, nauwkeuriger en eenvoudiger diagnosticeren! Ekahau Analyzer gebruikt de hoge-resolutie meetmogelijkheden van Ekahau Sidekick om de netwerkstatus eenvoudig op je mobiele apparaat te tonen. 

 

Auto-Test

Ekahau Analyzer valideert automatisch de gezondheid van het wifi-netwerk door te testen op vooraf gedefinieerde vereisten. Biedt een zeer duidelijke en gemakkelijk te begrijpen pass / fail-indicatie.


Signaalsterkte analyse

De signaalsterkte weergave geeft direct informatie over de Wi-Fi-netwerkdetails, zoals het primaire signaalniveau en het secundaire signaal voor redundantie en roaming.

 

Analyse signaal-ruisverhouding

De SNR-weergave toont de signaalkwaliteit, wat direct van invloed is op de haalbare gegevenssnelheden en de prestaties van verschillende clients en applicaties in het netwerk.


Analyse van kanaalkwaliteit

De weergave met kanaalkwaliteit bepaalt snel welke kanalen in uw netwerk overbelast zijn en welke kanalen interferentie veroorzaken.


Connectiviteitsanalyse

Test uw netwerk actief met uw mobiele apparaat door het roaming-gedrag te controleren en te controleren of uw netwerk voldoende overlap heeft.


Spectrum metingen

De Spectrum-weergave maakt gebruik van de volledige Ekahau Sidekick hoge resolutie, hoge snelheid spectrumanalysemogelijkheden op uw mobiele apparaat — zodat u interferentieproblemen kunt oplossen.