UA-78290295-1
Ekahau Sidekick

Ekahau Sidekick™

De Ekahau Sidekick is een professioneel Wi-Fi-apparaat voor zeer nauwkeurige en gestandaardiseerde Wi-Fi surveys, met behulp van twee Wi-Fi-radio's en een spectrumanalysator om Wi-Fi surveys en probleemoplossing op expert niveau in uw netwerk te realiseren.

Geoptimaliseerd voor Wi-Fi heatmapping en probleemoplossing.

Speciaal ontworpen om te werken i.c.m de Ekahau Pro software. De industriestandaard voor het ontwerpen, analyseren, optimaliseren en oplossen van problemen in Wi-Fi netwerken.

Ondersteunt alle Wi-Fi-standaarden, inclusief de nieuwe 802.11 AX (Wi-Fi 6).

Ontworpen voor draadloze professionals

Een must-have professioneel Wi-Fi meetapparaat voor netwerk engineers, systeemintegrators en Wi-Fi professionals die draadloze netwerken ontwerpen en onderhouden.

Krachtpatser

Ongeëvenaarde interferentie meting met Dual-band high-end Spectrum Analyzer.

Maak gebruik van zeven in de fabriek geteste antennes, geplaatst in optimale positie, om de nauwkeurigste en consistente meetnauwkeurigheid te leveren.

Bespaar tot 50% tijd op locatie

Eenvoudig Plug en Play levert 2 x snellere site surveys, een 4-10 x snellere spectrum analyse (vergeleken met andere Wi-Fi spectrum analyzers) en 8 uur survey tijd.

De Sidekick™ zet de industrie benchmark voor geavanceerde precisie,  met 2,4 en 5 GHz Wi-Fi spectrum analyse in combinatie met geautomatiseerde interferentie bron detectie.

Verlengde garantie leverbaar

De uitgebreide garantie van Ekahau Sidekick verlengt de initiële fabrieksgarantie van 12 maanden met een extra 24 maanden.

Lees meer....